Eilėraščiai, atgimę fotografijose

img 12202014 m. kovo 12 d., Klemensas Stulga

Poetė ir rašytoja Vilma Isevičiūtė – Grigonienė Traksėdžiuose lankėsi ne pirmą kartą. Kovo 7-ąją Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Traksėdžių filiale vykęs susitikimas su garsiąja mūsų rajono kūrėja buvo netradicinis. Visą mėnesį vietos bendruomenės asociacija „Traksėdžių viltis” savo Facebook paskyroje skelbė apie būsimąjį susitikimą, kvietė traksėdiškius dalyvauti fotografijų konkurse „Eilėraščiai, atgimę fotografijose”.

Konkurso esmė – dar kartą perskaityti poetės eilėraščius, į juos įsigilinti ir iliustruoti fotografijomis, buvo nurodytas elektroninio pašto adresas, kuriuo galima siųsti nuotraukas.

Susitikimo metu poetė ir rašytoja atvirai ir nuoširdžiai bendravo su savo kūrinių skaitytojais ir vertintojais – Traksėdžių pagrindinės mokyklos mokiniais ir mokytojais. Nemažai kalbėta buvo apie neseniai pasirodžiusią Vilmos Isevičiūtės – Grigonienės knygą „Aš norėjau sesutė”. Autorė papasakojo apie knygos atsiradimą, kokį kelią turi nueiti leidinys, kad pasiektų skaitytoją.

Vėliau rašytoja paskaitė keletą ištraukų iš šiuo metu ruošiamos knygos, atsakė į skaitytojų klausimus.

Baigiantis susitikimui, buvo aptarti konkurso rezultatai, nustatyti laimėtojai, jiems mokyklos direktorė įteikė diplomus.

{gallery}documents/fotogalerija/20140312Traksedziai{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai