Tik vienas žingsnis iki pergalės…

europrotu III turnyro nugaletojai2014 m. kovo 13 d., Informacijos skyrius

Trečiadienio pavakarę jau trečiąjį kartą Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje rinkosi žaidimo „Europrotai” gerbėjai. Visos devynios komandos susitiko paskutinėje kovoje prieš finalą ir buvo puikiai nusiteikusios. Po pirmojo „Įvairių klausimų” turo į priekį išsiveržė komanda „Biblio-EU”. Antrasis turas „Istorija” komandoms pasirodė pats sunkiausias, tačiau komandai „Eurowin 4ever” taip neatrodė, jie pademonstravo išties geras istorijos žinias.

Ture apie asmenybes didžiausiu ir lygiu taškų skaičiumi pasidalino komandos „Biblio-EU” ir „Megztos beretės”. Šiame ture daugiausia nuotaikingų atsakymų sulaukė šis klausimas: „Nuogas kepėjas Korebas iš Elio yra laikomas pirmuoju tai pasiekusiu žmogumi pasaulio istorijoje. Ką jis pasiekė?”. Kai kurie manė, kad jis pirmas atliko viso kūno depiliaciją, kiti – kad įkūrė nudistų paplūdimį, išsikepė sau drabužius, iškepė prancūzišką batoną, pasiekė karščio rekordą, pateikė patiekalą ant savo kūno ir kt. Tačiau teisingas atsakymas į šį klausimą toks – tapo pirmuoju olimpiniu čempionu.

Kaip ir visuose „Europrotų” turnyruose žaidėjams buvo smagiausi vaizdiniai ir muzikiniai klausimai, sukeliantys audringas emocijas ir pakeliantys nuotaiką dalyviams.

Susumavus trečiojo pavasario sezono turnyro rezultatus paskelbta laimėtojų komanda „Biblio-EU”, surinkusi 26 taškus. Po trečiojo žaidimo „Europrotai” turnyro tarpinėje rezultatų lentelėje komandos išsidėstė tokia seka: pirma vieta (26 taškai) – „Eurowin 4ever”, antra vieta (25 taškai) – „Euro-meškučiai” ir trečioji vieta (23 taškai) – „Biblio-EU”.

Komandoms liko tik vienas žingsnis iki pergalės, taigi jų laukia tikrai nuožmi ir lemtinga finalinė kova, vyksianti kovo 19 d. 17.30 val. Po paskutinės kovos, susumavus viso pavasario sezono žaidimo „Europrotai” rezultatus, bus išrinkta komanda NUGALĖTOJA.

{gallery}documents/fotogalerija/2014_03_14_EuroprotaiIII{/gallery}

 

Spausdinti
Facebook komentarai