Tradicinis kiemo renginys „Vasaros darbai”

dscf53982014 m. birželio 4 d., Onutė Miliauskienė

Usėnų biblioteka kartu su pagrindine mokykla ir seniūnijos bendruomenę, birželio pirmąją – vaikų gynimo dieną, šventė kartu. Usėnų pagrindinės mokyklos priešmokyklinės ugdymo grupės auklėtiniams ir 1-5 klasių mokiniams ši diena dar ir paskutinė mokslo metų diena.

Linksmi, pasipuošę, pilni energijos vaikučiai kartu su tėveliais susirinko į mokyklos aktų salę. Visos klasės dainavo, šoko, deklamavo.

Didžiausias dėmesys buvo skirtas ketvirtokams, šiemet baigusiems pradinio ugdymo programą. Jie puikiai pasirodė mokslo metų baigimo koncerte: deklamavo, dainavo, sveikino su tėvo diena tėčius.

Po pasirodymų ir apdovanojimų, suteiktas žodis Usėnų bibliotekininkei. Onutė Miliauskienė pasveikino vaikučius su pirmąja vasaros diena ir pakvietė į tolesnę vaikučių šventę, tarptautinę vaikų gynimo dieną. Tai tradicinis bibliotekos organizuojamas renginys, kurio metu piešiama ant asfalto. Šiemet jis buvo skirtas Donelaičio 300 gimimo metinėms. Piešiniai nusidriekė per mokyklos kiemą iki bibliotekos durų, kur laukė minkšti žaisliukai.

 

{gallery}documents/fotogalerija/2014_06_04_usenai{/gallery}

Spausdinti
Facebook komentarai