Bibliotekoje pristatyta LESTO klientų savitarnos svetainė

img 09052014 m. rugsėjo 6 d., Žaneta Jokužytė

Šilutės Fridricho Bajoraičio viešojoje bibliotekoje lankėsi AB LESTO (Lietuvos elektros skirstomųjų tinklų operatorius) Vakarų regiono klientų aptarnavimo departamento Tauragės – Šilalės – Šilutės klientų aptarnavimo centro vadovė Aurelija Židickytė. Ji pristatė AB LESTO klientų savitarnos svetainę www.manoelektra.lt, kurioje galima užsakyti didžiąją dalį įmonės teikiamų paslaugų.

Šia interneto svetaine verta naudotis, nes prisijungus prie savo paskyros iškart galima rasti išsamią LESTO teikiamą informaciją, susijusią su elektros energijos vartojimu ir atliktus mokėjimus, taikomų tarifų kainas, galima vienu prisijungimu valdyti visų savo sutarčių su LESTO informaciją, sudaryti tiesioginio debeto sutikimą, deklaruoti rodmenis. Beje, tai pati populiariausia www.manoelektra.lt teikiama paslauga. Per mėnesį ja pasinaudoja daugiau nei 20 000 privačių LESTO klientų.

Naudojantis savitarnos svetaine taip pat galima gauti naudingus pranešimus apie planuojamus elektros atjungimus dėl vykdomų remonto darbų ar LESTO žinomus tinklo sutrikimus.

Svetainėje galima pateikti naujo vartotojo paraišką objektui prijungti ar galiai didinti/mažinti, elektros įrenginiams iškelti. Norint pranešti apie laikiną nevartojimą, pakaks nurodyti datas nuo kada iki kada nevartosite elektros energijos. Taip pat patogu savitarnos svetainėje pateikti prašymą elektros energijos pirkimo-pardavimo sutarčiai sudaryti, perrašyti ar nutraukti; atsiimti parengtas sutartis ar jų priedus; užsisakyti paslaugą „Elektrikas į namus”.

Šilutiškiams ši svetainė ypač pravers, nes nuo š. m. spalio 1 d. uždaromas AB LESTO Šilutės klientų aptarnavimo skyrius. Tad norint apmokėti sąskaitą už sunaudotą elektros energiją, pasikeisti mokėjimo planą, užsisakyti atsiskaitymo knygelę, gauti pažymą apie suvartotą elektros energiją nereikės laukti eilėje. Visas šias ir dar daugelį kitų paslaugų galima gauti užsiregistravus svetainėje www.manoelektra.lt.

Tapti registruotu vartotoju greita, paprasta ir nemokama. Savitarnos svetainėje galima užsiregistruoti, jei su LESTO sudaryta pirkimo-pardavimo ar persiuntimo sutartis.

Primename, kad LESTO kartu su Šilutės Fridricho Bajoraičio viešąja biblioteka įrengė kompiuterizuotą savitarnos vietą, kurioje LESTO klientas gali įsigyti visas LESTO paslaugas per www.manoelektra.lt svetainę. Šios paslaugos teikiamos Šilutėje, Tilžės g. 10, įsikūrusioje bibliotekoje ir kituose jos filialuose.

img 0909

img 0918

Spausdinti
Facebook komentarai