Šilutėje atidarytas žaidimo „Europrotai“ rudens sezonas

europrotai i 62014 m. lapkričio 6 d.

Lapkričio 5 d. ne tik Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje, bet ir visoje Lietuvoje prasidėjo žaidimo „Europrotai” rudens sezonas. Šio žaidimo tikslas – didinti dalyvių domėjimąsi Europos kultūra, istorija, geografija, sportu, muzika, maistu ir kitomis panašiomis temomis. Penkiuose žaidimo turuose savo jėgas išbandė šilutiškių komandos: „Žingeidukai”, „Nežiniukai”, „Euro meškučiai”, „Nerd’ai” ir „Eurovictores”.

Pirmajame ture, kurį sudarė įvairūs klausimai, į priekį įsiveržė komanda „Euromeškučiai”. Daugiausiai žinių apie sportą turėjo „Žingeidukų” komanda, o apie Europos Parlamentą – komanda „Nežiniukai”. Atsakinėdamos į vaizdinius klausimus lygiosiomis sužaidė komandos „Nežiniukai” ir „Žingeidukai”. Jos abi surinko po aštuonis taškus iš dešimties. Muzikaliausia pasirodė komanda „Eurovictores”.

Pirmąjį rudens „Europrotų” turnyrą laimėjo komanda „Žingeidukai”, kuriai tik puse taško nusileido „Nežiniukų” komanda. Nugalėtojams įteiktas Europos Parlamento informacijos biuro įsteigtas prizas.

Visus, norinčius dalyvauti „Europrotų” žaidime, kviečiame prisijungti! Jūsų laukiame antrajame turnyre, kuris vyks lapkričio 12 d. 17.30 val. Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje.

europrotai i 8

europrotai i 7

europrotai i 5

europrotai i 4

europrotai i 3

europrotai i 2

europrotai i 1

Spausdinti
Facebook komentarai