Kintų bibliotekoje jau kvepia pavasariu

Netradicinė pamoka „Su pavasario švente!"2015 m. kovo 20 d., Vaida Nausėdaitė, Kintų fil. vyr. bibliotekininkė ir Irena Šerkienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė

Kovo 17 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale Kintų pagrindinės mokyklos pirmokams vyko netradicinė pamoka „Su pavasario švente!”, kurią vedė pradinio ugdymo mokytoja metodininkė Irena Šerkienė ir Kintų filialo vyr. bibliotekininkė Vaida Nausėdaitė.

Velykos – tai gamtos atbudimo, džiaugsmo ir linksmybių šventė. Pamokos metu vaikai gilino žinias apie Velykų papročius ir tradicijas: miegančiųjų žadinimą, velykavimą, kiaušinių ridinėjimą, supimąsi sūpuoklėse. Biblioteką papuošė pirmokų velykiniai margučiai iš plastilino, popieriaus ir medžiagos skiaučių.

Visiems pirmokai linki, kad sieloje gerumo gėlės skleistųsi, kad jėgos vėl atgimtų su gamta, kad šviesią mintį dar geresnė keistų, kad duona ir medum kvepėtų namai, kad būtų jie užuovėja saugiausia.

Netradicinė pamoka „Su pavasario švente!"Netradicinė pamoka „Su pavasario švente!"Netradicinė pamoka „Su pavasario švente!"Netradicinė pamoka „Su pavasario švente!"

Spausdinti
Facebook komentarai