Kurti kalėdinių dekoracijų vaikai rinkosi į Juknaičių biblioteką

Kurti kalėdinių dekoracijų vaikai rinkosi į Juknaičių biblioteką2015 m. lapkričio 25 d., Rasa Vaičiulienė

Kalėdinių žaisliukų gamyba gali tapti smagia laisvalaikio veikla, suteikiančia galimybę išreikšti savo kūrybiškumą ir mažiems, ir suaugusiems. Tuo įsitikino ir Juknaičių pagrindinės mokyklos mokiniai, lapkričio 19 d. atėję į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Juknaičių filialą, kur vyko „Kūrybiškumo kodo” užsiėmimai pagal projektą „Bendruomenės „HUB’as” bibliotekoje „Atrask savo saviraiškos kodą”.

Surengtos edukacinės-literatūrinės dirbtuvės „Pažinkime. Bendraukime. Kurkime”. Susirinkusieji mokėsi kurti kalėdinius žaisliukus bei juos dekoruoti.
Mokiniams parodyta, kaip rankų prisilietimas popierių gali paversti nuostabia eglute ar snaige, siūlų kamuoliukas gali virsti lengva ir netirpstančia snaige, įvairiaspalviu varpeliu, mielu angeliuku ar dar kokia nors kalėdine dekoracija.
Vaikai stebėjo ir labai noriai patys lankstė kalėdines dekoracijas, juk jos skirtos papuošti mūsų aplinką kalėdiniu laikotarpiu bei padėti sukurti šventinę laukimo atmosferą, kuri suartina šeimos narius.

Kurti kalėdinių dekoracijų vaikai rinkosi į Juknaičių bibliotekąKurti kalėdinių dekoracijų vaikai rinkosi į Juknaičių bibliotekąKurti kalėdinių dekoracijų vaikai rinkosi į Juknaičių biblioteką

Spausdinti
Facebook komentarai