Susitikimas su jaunimo reikalų koordinatore Kintuose

DSCF7986

Kovo 16 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale veikiančiame Jaunimo informavimo taške vyko susitikimas su naująja Šilutės rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatore Simona Skuodaite.

Susitikime dalyvavo asociacijos „Kintų jaunimo klubas”, atviros jaunimo erdvės „Noriu, galiu, darau” nariai, jaunimo veiklų koordinatorius Laimondas Taroza bei daugiafunkcio centro veiklų koordinatorė Ilona Papievienė. Susitikimas organizuotas įgyvendinant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Bendruomenės „HUB’as” bibliotekoje „Atrask savo saviraiškos kodą”.
Susitikimo metu pristatytos įvairios darbo su jaunimu veiklos, aptarti įgyvendinti projektai, numatomi tolimesni planai. Kalbėta apie jaunimo problemas Šilutės rajone, plačiau pristatytas šiuo metu vykdomas jaunimo problematikos tyrimas bei internetinė apklausa. Visi 14–29 metų asmenys kviečiami dalyvauti šiame tyrime ir išreikšti savo požiūrį į santykius su šeima, studijas ir mokslą, laisvalaikį ir užimtumą, draugų tinklą, gyvenimo sąlygas ir kt. Anketą galima rasti adresu: https://docs.google.com/forms/d/1fymq-njgAPTmIeRhrFtSwj4fpX51vuCGFgaBKCtzAxw/viewform?c=0&w=1

DSCF7990 DSCF7989

Spausdinti
Facebook komentarai