Tarptautinę vaikų knygos dieną Usėnų bibliotekoje viešėjo ikimokyklinukai

DSCF2051_resize

Balandžio 1-osios, Tarptautinės vaikų knygos dienos, rytą Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Usėnų filiale svečiavosi Usėnų pagrindinės mokyklos mišrios ikimokyklinio ugdymo grupės „Boružėlės“ auklėtiniai kartu su auklėtoja Jolanta Čiuvykiniene ir auklyte Silvija Arnašiene. vaikų knygos dieną.

Visiems sugužėjus bibliotekininkė susipažino su vaikučiais, perskaitė jiems kelias pasakas. Skaitymo metu vaikai atidžiai klausėsi ir pamėgdžiojo pasakų herojus, geriausiai sekėsi pamėgdžioti katinėlį. Jaunieji bibliotekos lankytojai papasakojo, kaip tėveliai ir močiutės jiems skaito pasakas prieš miegą.

Po pasakėlės skaitymo bibliotekininkė kiekvienam vaikui ir auklėtojai padovanojo po knygos skirtuką, kad parneštų tėveliams dovanų, skirtuką įdėtų į pasakų knygelę ir vakare galėtų vėl klausytis pasakos. Mažieji supažindinti su bibliotekos fonde esančiomis knygelėmis, jiems parodyta, kaip sudėtos knygos ir kiek jų yra daug. Palinkėta kuo greičiau išmokti skaityti ir ateiti į biblioteką pasiimti knygų.

DSCF2053_resize

Spausdinti
Facebook komentarai