Prieššventinis bruzdesys Saugų bibliotekoje

Visą savaitę Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Saugų filialas buvo virtęs kalėdinių žaislų kūrybinėmis dirbtuvėmis. Bibliotekininkės Regina ir Rasa kartu su J. Mikšo pagrindinės mokyklos penktokais dažė medinius žaislus Saugų Kalėdų eglei papuošti. Penktadienį, gruodžio 8 dieną, darbas užbaigtas. Visi šimtas penkiasdešimt žaisliukų perduoti seniūnei D. Rudienei, organizuojančiai Kalėdų eglės puošimą. Vaikai atviravo, kad jiems labai patiko šis užsėmimas ir mielai gamins žaislus kitais metais. Jie prie savo darbelių kartu su seniūne ir bibliotekininkėmis nusifotografavo.

Kalėdinių žaislų kūrybinių dirbtuvių baigiamasis akcentas – Kalėdų eglutės įžiebimas bibliotekoje ir piešinių parodos atidarymas.

Jaunieji J. Mikšo pagrindinės mokyklos ugdytiniai kartu su mokytoja Birute Kaminskiene piešė piešinius žiemos tema. Mokytoja vaikams pasiūlė išbandyti naują piešimo techniką – vietoje baltų dažų panaudoti dantų pastą. Piešiniai ne tik įdomūs ir gražūs, bet ir gaiviai kvepia. Verta užsukti į Saugų biblioteką ir pasidžiaugti žiemiška paroda.

 

 

Violeta Astrauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Saugų filialo globėja

Spausdinti
Facebook komentarai