Bendruomenės pareigūnė suorganizavo žinių lygą „Gink, saugok, padėk, bet išlik“

2017 m. gruodžio 6 d. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Rasa Sadauskytė sukvietė Šilalės miesto ir rajono saugių kaimynysčių, seniūnijų, bendruomenių atstovus į „kitokį“ susitikimą.

Bendruomenės pareigūnė bendradarbiaujant su Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešąja biblioteka suorganizavo žinių lygą „Gink, saugok, padėk, bet išlik“. Žinių lygą sudarė trys turnyrai iš įvairaus pobūdžio klausimų.

Iš viso žinių lygoje dalyvavo 6 komandos. Prizinę trečią garbingąja vietą užėmė Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato komanda pavadinimu „Temidės tarnai“, antrąją – Šilalės miesto, Aušros gatvės saugios kaimynystės komanda „Aušriečiai“, o pirmąją vietą iškovojo Šilalės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos komanda „J. Basanavičiaus 15“.

Renginio dalyviai pareigūnei dėkojo už linksmai praleistą laiką ir linkėjo Šilalės rajono policijos komisariatui, kad šis renginys taptų tradicija, o jie savo ruožtu stengsis „paskleisti gerąją žinią ir užkrėsti kitus“.

Renginio pabaigoje Šilalės rajono policijos komisariato viršininkas A. Lukošius tarė padėkos žodį ir įteikė dovanas. Palinkėjo gražių artėjančių švenčių.

Dėkojame Šilutės rajono savivaldybės Fridricho Bajoraičio viešąja bibliotekai, už pagalbą, o Šilalės rajono savivaldybei už nugalėtojams įsteigtas dovanas.

Plačiau skaitykite čia
Spausdinti
Facebook komentarai