Padėkos vakaras Inkakliuose

Gruodžio 21 d. Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Inkaklių filialas kartu su Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos Inkaklių daugiafunkciu centru bendruomenei surengė padėkos vakarą „Metų atspindžiai“.

Inkaklių gyvenvietė nėra didelė ir čia yra svarbus kiekvienas žmogus. Susirinkusieji visi kartu džiaugėsi padarytais gerais darbais. Besibaigiant adventui padėkota vietos žmonėms už daromus mažus stebuklus kasdien: dalinimąsi gerumu, maloniu žodžiu ar šiltu žvilgsniu, už pagalbą ir supratingumą, už iniciatyvą ir gerą pavyzdį. Prasmingus palinkėjimus išsakė ir Švėkšnos seniūnas Alfonsas Šeputis.

Padėkos nominacijomis ir dovanomis apdovanoti: „Metų muzikantai“ – Valerijus Volkovas ir Rimantas Stankus už Inkaklių garsinimą rajone ir už jo ribų; „Metų skulptorius“ – Augenijus Rauktys už iniciatyvą puošiant Inkaklių gyvenvietės viešąją erdvę, sukurtą „Ašvio“ skulptūrą; „Metų šeima“ – Simona, Julius, Benas ir Augustas Žiogai už aktyvų dalyvavimą visuose renginiuose ir palaikymą; „Metų iniciatyva“ – Inkaklių folkloro ansamblis „Dainoriai“ už surengtą pirmą Inkakliuose liaudiškos muzikos kapelų šventę „Suskambėkim“; „Metų šeimininkė“ – Dalia Tarvydienė už nuoširdų darbą ir gebėjimą paruošti bendruomenės renginių vaišių stalą; „Metų šokėjai“ – Monika Kalvaitienė ir Vytautas Grigalis už nenuilstančią meilę šokiui.

Gerą nuotaiką renginio metu dovanojo nepakartojamas Gargždų kultūros centro retro ansamblis „Akvarelė“ (vad. Vidmantas Radavičius), estradinių dainų ir muzikos atlikėjai Valerijus Volkovas ir Rimantas Stankus, Inkaklių folkloro ansamblis „Dainoriai“ ir Inkaklių kapela „Ašvelė“ (vad. Virginija Rukšnaitienė).

Tikimasi, kad prisiminti geri darbai paskatins ir kitus inkakliškius geriems darbams. Atsisveikinant linkėta ramių ir jaukių šv. Kūčių, gražių šv. Kalėdų su laukiamomis dovanomis po eglute, laimingų Naujųjų Metų.

 

 

Daiva Milkerienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Inkaklių filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai