Svečiuose pas senjorus

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Žemaičių Naumiesčio filialas jau senokai yra užmezgęs draugystės ryšius su netoli esančiais senelių globos namais ,,Senjorų Eldoradas“. Vasario 14 dieną bibliotekininkės kartu su bibliotekoje susibūrusio klubo narėmis vyko pasveikinti ,,Senjorų Eldorado“ gyventojus šv. Valentino dienos proga.

Susirinkusius visų vardu pasveikino Valentina Pielikienė, linkėdama visiems sveikatos, optimizmo, net tik būti mylimais, bet ir patiems skleisti gėrį, meilę, šilumą. Ji trumpai papasakojo šv. Valentino dienos atsiradimo istoriją. Lietuvių poetų eiles apie meilę ir draugystę skaitė Zofija Freitakienė. Klubo moterys, vadovaujamos Ramutės Stanišauskienės, parengė linijinių šokių programą, kurią ir parodė ,,Senjorų Eldorado“ gyventojams.

Šventės pabaigoje visi susėdę prie arbatos puodelio bendravo, dainavo savo pamėgtas dainas. Šios trumpos šventės dalyvių gera nuotaika, aplodismentai, jaukus bendravimas, padėkos žodžiai parodė, jog šiuose namuose mes buvome labai laukiami ir praskaidrinome kasdienybę uždarą gyvenimą gyvenantiems žmonėms.

Danutė Bružienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Žemaičių Naumiesčio filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai