Literatūrinis ruduo 2021. Pirmoji Dianos Mickienės mokytoja Birutė Mikutienė linki sėkmės kūryboje.

Kintuose lankėsi literatūrinio rudens dalyviai

Rugsėjo 16 dieną į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialą atvyko literatūrinio rudens konkurso-šventės „Prisijaukinkim žodį, paukštį, debesį…‘2021“ dalyviai: Teresė Leciūtė-Lorenčienė, Mindaugas Milinis, Diana Mickienė ir konkurso komisijos pirmininkė Ilona Čiužauskaitė.

Renginio dalyviai skaitė, deklamavo ištraukas iš savo kūrinių, dalijosi prisiminimais apie kūrybos pradžią, dėkojo žmonėms, kurie juos paskatino kurti ir viešinti savo kūrybą. Žiūrovai džiaugėsi jaukiu susitikimu, šiltais prisiminimais, maloniu ir tikru bendravimu, kurio dabar visiems labai trūksta.

Kintiškiai ypač apsidžiaugė kraštietės Dianos Mickienės atvykimu. Buvusios literatės mokytojos su džiaugsmu pasidalijo prisiminimais apie kruopščią, gabią mokinę ir linkėjo sėkmės konkurse bei kūryboje.

Vitalija Mišinskaitė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo bibliotekininkė

Literatūrinis ruduo 2021. Diana Mickienė ir Ilona Čiužauskaitė diskutuoja. Literatūrinis ruduo 2021. Diana Mickienė prisistato. Literatūrinis ruduo 2021. Mindaugas Milinis prisistato. Literatūrinis ruduo 2021. Mindaugas Milinis skaito ištrauką iš romano. Literatūrinis ruduo 2021. Mindaugas Milinis skaito ištrauką iš romano. Literatūrinis ruduo 2021. Teresė Leciūtė-Lorenčienė skaito eilėraštį.

Spausdinti
Facebook komentarai