Stalo zaidimas

Stalo žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę“ žaidė Degučių bendruomenė

Kovo 24-osios popietę Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Degučių filiale vyko naujo stalo žaidimo „Keliauk ir pažink Šilutę“ pristatymas bendruomenei. Žaidimas sukurtas vykdant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ (vadovė – Sandra Jablonskienė), finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Dalyviams prieš žaidimo pradžią paaiškintos taisyklės. Šį žaidimą gali žaisti  kiekvienas atskirai  arba komandoje. Šį kartą dviejose komandose žaidė po tris dalyvius. Jiems reikėjo atsakyti į  klausimus apie Šilutės miestą bei rajoną, lankytinas vietas, žymius šio krašto žmones, papročius bei tradicijas, istoriją. Atsakinėti į klausimus buvo ne taip paprasta,  nors kortelėse ir buvo pateikti trys  atsakymo variantai. Teko pasukti galvą, kuris atsakymas teisingas.

Pusantros valandos žaidžiant žaidimą prabėgo nepastebimai.  Tai buvo ne tik puikus laiko praleidimo būdas, bet  ir galimybė daugiau sužinoti apie savo kraštą.

Kitą kartą šį žaidimą išbandyti bus pakviestas ir jaunimas.

 

Elena Dragūnienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Degučių filialo bibliotekininkė

Spausdinti
Facebook komentarai