Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“

Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“

Saulėtą ir spalvingą rugsėjo 27-ąją į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Degučių filialą  rinkosi meno gerbėjai. Čia ne ką spalvingesnę autorinių darbų parodą ,,Sirpsta spalvos“ pristatė šilutiškė Vilija Brazdeikienė. Renginys organizuotas pasitinkant Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną.

Vilija gimė Kelmės rajone. Vaikystėje piešimas jai buvo geriausia terapija. Svajojo, kad užaugusi bus menininkė. Ta svajonė, sulaukus 45-erių metų, pamažu pildėsi. Draugai, išvydę  parodos autorės darbus, ragino nesustoti. Tai įkvėpė ir toliau piešti. Moteris mėgsta fotografuoti ir vaizdą perteikti ant drobės ar popieriaus.

V. Brazdeikienės kūryba išties įspūdinga. Ji ne tik tapo ant drobės, akmens, medinių lentelių, bet ir kuria įvairius papuošalus, kuriuos eksponavo renginio metu. Kūrėja savo rankų darbo sagėmis, puoštas Baltijos  gintaru, apdovanojo ,,Pilutės“ kolektyvo nares.

Menininkei palinkėta kūrybinės sėkmės, kad galėtų surengti dar ne vieną parodą. Savo kūryba parodos autorė dalinasi feisbuko puslapyje „Sirpsta spalvos“.

Nuotaikingą programą pavakarojimo „Tesušyla širdys“ metu parodė Degučių kaimo folkloro kolektyvas ,,Pilutė“ (vad. Adma Baltutienė).

 

Elena Dragūnienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Degučių filialo vyr. bibliotekininkė

Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“ Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“ Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“ Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“ Pavakarojimas ,,Tesušyla širdys“

Spausdinti
Facebook komentarai