Seniūno sveikinimai ir dovanos vaikų gynimo dienos proga

Seniūno sveikinimai ir dovanos vaikų gynimo dienos proga

Birželio 1-ąją Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Usėnų filiale paminėta Tarptautinė vaikų gynimo diena. Ši šventė kasmet sulaukia gero oro, tačiau šiemet lijo, tad vaikai susirinko bibliotekoje.

Sveikinimo žodį susirinkusiems tarė Usėnų seniūnas Algirdas Rauktys. Jis pasveikino vaikučius su švente, palinkėjo turiningų ir saugių vasaros atostogų, visų svajonių išsipildymo.

Vaikai savo piešinius skyrė Usėnų 300-osioms metinėms. Buvo nelengva apsispręsti ką piešti, Usėnai juk tokie gražūs. Jaunieji skaitytojai piešė bokštą, herbą, kūrė vizijas kaip Usėnus papuošti miestelio šventės metu. Visi piešiniai bus saugomi, o piešinių paroda bus eksponuojama šventės metu.

Renginio pabaigoje seniūnas padovanojo vaikams pintinę saldainių, dėkojo visiems už dalyvavimą ir gražius piešinius. O mes dėkojame seniūnui už dovanas. Jauniesiems skaitytojams linkime neskubėti užaugti, mėgautis vaikyste kuo ilgiau, nes tai nuostabus metas.

 

Onutė Miliauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Usėnų filialo bibliotekininkė

Seniūno sveikinimai ir dovanos vaikų gynimo dienos proga Seniūno sveikinimai ir dovanos vaikų gynimo dienos proga Seniūno sveikinimai ir dovanos vaikų gynimo dienos proga

Spausdinti
Facebook komentarai