Pirmokai apsilankė Rusnės bibliotekoje

Pirmokai apsilankė Rusnės bibliotekoje

Spalio 6 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Rusnės filiale apsilankė Šilutės Pamario progimnazijos Rusnės skyriaus pirmokai su mokytoja Violeta Lengviniene. Daugeliui tai ne pirmas apsilankymas Rusnės knygų namuose, nes jau būta su darželio draugais, vyresniaisiais broliais ir seserimis, tėveliais.

Šį kartą pirmokai bibliotekoje lankėsi jau kaip pilnateisiai lankytojai. Bibliotekininkas Algimantas Čėsna būsimiems skaitytojams parodė bibliotekos patalpas, kompiuterių klasę, žaislų kampelį. Vaikai sužinojo apie bibliotekoje galiojančias tylos ir švaros taisykles, jos teikiamas paslaugas bei galimybes. Buvo parodytos pačios didžiausios ir mažiausios, pačios seniausios ir naujausios knygos bei garsinės knygos.

Pirmokams gal truputį ir nedrąsu – juk tai dar vienas žingsnis į nepažįstamą ir tokį paslaptingą, neištirtą pasaulį. Linkime jiems susidraugauti su knyga, biblioteka ir bibliotekininkais – jų vedliais šiame žinių labirinte.

Vaikai po bibliotekos pristatymo apžiūrėjo Rusnės bibliotekoje eksponuojamą VSAT Pagėgių pasienio rinktinės organizuoto vaikų piešinių konkurso „Lietuvos pasieniečiai“ darbų parodą.

 

 

Algimantas Čėsna,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Rusnės filialo vyresn. bibliotekininkas

Pirmokai apsilankė Rusnės bibliotekoje Pirmokai apsilankė Rusnės bibliotekoje Pirmokai apsilankė Rusnės bibliotekoje

Spausdinti
Facebook komentarai