Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas

Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas

Prasidėjus pirmajam žiemos mėnesiui ir po truputį ėmus spausti šaltukui į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Bikavėnų filialą sugužėjo ištikimiausi bibliotekos bičiuliai. Čia vyko kūrybinės dirbtuvės „Papuošk biblioteką Kalėdoms“.

Gruodžio 2 dieną vykusiame kūrybiniame užsiėmime šeimoms „Papuošk biblioteką Kalėdoms“ iš bibliotekininkės paruoštų ruošinių dalyviai gamino senius besmegenius, eglutes, snaiges. Šįkart darbeliai reikalavo daug kantrybės ir kruopštumo. Smagu buvo matyti, kad visi taip šauniai įsitraukė į darbus. O laikas lėkte pralėkė. Net nepastebėjome, kad už lango sutemo ir buvo laikas namo.  Spėta šitiek daug papuošimų padaryti, kad jų užteko ir bibliotekai papuošti, ir dalyviams namo parsinešti. Kas čiupo eglutę, kas senį besmegenį ir su šypsenomis veiduose išvyko laukti gražiausių metų švenčių – šv. Kalėdų.

 

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Bikavėnų filialo bibliotekininkė

Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas Kūrybiniame užsiėmime šeimos gamino šventines puošmenas

Spausdinti
Facebook komentarai