Meno ir muzikos sūkuryje

Meno ir muzikos sūkuryje

Kovo 3 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Katyčių filiale  atidaryta Vilijos Brazdeikienės autorinių darbų paroda „Sirpsta spalvos“.

Vilija Brazdeikienė yra gimusi Kelmės rajone. Ją nuo vaikystės traukė menas, svajojo kurti pati. Piešimas ilgai buvo tik svajonė. Tik būdama 45 metų pamėgino išsaugoti rožių grožį paveiksle. Padrąsinantys draugų žodžiai įkvėpė ir toliau piešti. Mėgsta išmėginti įvairias piešimo technikas. Mokosi iš klaidų, priima kritiką, patarimus. Idėjų ieško internete. Mėgsta fotografuoti ir vaizdą perteikti ant drobės ar popieriaus. Savo kūryba parodos autorė dalinasi feisbuko puslapyje „Sirpsta spalvos“.

Gausiai į Katyčių biblioteką susirinkusiems lankytojams Vilija pristatė  savo tapybos  parodą  ir papuošalų kolekciją. Parodos lankytojai liko sužavėti autorės tapyba ant drobės, akmens ir medinių lentelių. Linkėjo jai  kūrybinės sėkmės ir toliau pildyti savo svajones.

Parodos pristatymą pagyvino Vainuto moterų vokalinis ansamblis „Kosmėja (vad. Lina Balčiauskienė).

 

Marina Lodusova,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Katyčių filialo vyr. bibliotekininkė

Meno ir muzikos sūkuryje Meno ir muzikos sūkuryje Meno ir muzikos sūkuryje Meno ir muzikos sūkuryje Meno ir muzikos sūkuryje Meno ir muzikos sūkuryje

Spausdinti
Facebook komentarai