Pirmoji komanda

Usėnuose dešimtokai žaidė stalo žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę“

Gruodžio 1 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Usėnų filiale vyko naujo stalo žaidimo „Keliauk ir pažink Šilutę“ pristatymas Usėnų pagrindinės mokyklos dešimtokams kartu su istorijos mokytoja Vida Beresniene.

Bibliotekininkė Aldona pristatė žaidimo atsiradimo istoriją, jo kūrėjus ir taisykles. Tuomet dvi mokinių komandos pradėjo žaisti. Šį žaidimą žaisdami mokiniai sužinojo ne tik įdomių Šilutės krašto istorijos faktų, papročių, bet parodė bendravimo gebėjimus, savo žinias. Juk taip dažnai reikia ne tik girdėti, bet ir klausytis.

Baigę žaidimą visi dalyviai aptarė stalo žaidimą, prisiminė bent po vieną įdomų faktą ir įvardino emociją, kurią patyrė žaisdami. Stalo žaidimas buvo puiki proga pabendrauti, kartu smagiai praleisti laiką.

Džiaugėmės vieną žaidimą galėdami padovanoti Usėnų pagrindinei mokyklai. Jis buvo įteiktas istorijos mokytojai Vidai Beresnienei, o vienas liko Usėnų filiale, kad visi lankytojai galėtų pasinaudoti šia nauja bibliotekos paslauga.

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos įgyvendinamą projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ (vadovė Sandra Jablonskienė) finansavo Lietuvos kultūros taryba ir Šilutės rajono savivaldybė.

Onutė Miliauskienė,

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos

Usėnų filialo bibliotekininkė

Palaikymo komanda bibliotekininkė Aldona ir mokytoja Vida Žaisti įdomu

Spausdinti
Facebook komentarai