Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“

Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“

Birželio 1-oji – Tarptautinė vaikų gynimo diena, vasaros pradžia ir skaitymo iššūkio „Vasara su knyga“ starto diena. Šilutės F. Bajoraičio viešosios  bibliotekos Kintų filialas kaip ir kasmet prisideda prie vykdomos LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos bei Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro organizuojamos iniciatyvos „Atverk duris vasarai“. Šia proga Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas plačiai atvėrė duris ir kvietė vaikus susipažinti su bibliotekoje esančiomis išmaniosiomis knygomis. Dalyviai buvo supažindinti su netradicinėmis interaktyviomis knygomis ir mobiliosiomis edukacinėmis programėlėmis. Išmaniosios knygos, naudojantis naujomis technologijomis, leidžia skaityti ir stebėti trimačius vaizdus su atgyjančiais knygų personažais.

Nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. vykstanti skaitymo skatinimo akcija, kviečia priimti iššūkį įvairaus amžiaus ir įvairiais formatais skaitančius dalyvius. Vaikai buvo supažindinti su skaitymo iššūkio „Vasara su knyga“ taisyklėmis ir užduotimis. Džiugu, kad visi priėmė šį iššūkį ir registravosi dalyvauti.

Atostogaujantiems moksleiviams bei jų tėveliams siūlomi įvairūs stalo žaidimai: „Alias“, „Domino“, „5 Sekundės“, „Twister“, „Laivų mūšis“, „Uno“, „Dobble“, „Keliauk ir pažink Šilutę“, „Kelionė koklių motyvais“ ir kt., vyksta „Robotikos“ užsiėmimai, įvairios edukacijos.

Užsukite į Kintų biblioteką ir smagiai leiskite laiką. Visi esate laukiami. Džiaugiamės galėdami suteikti saugią ir jaukią aplinką, pasiūlyti įvairių veiklų bei kūrybinių užsiėmimų, skirtų vaikų užimtumui.

 

Vitalija Vyšniauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“ Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“ Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“ Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“ Kintų biblioteka prisijungė prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai“

Spausdinti
Facebook komentarai