Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“

Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“

Vasaris – meilės mėnuo. Meilės artimui, sau, Lietuvai… Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas kviečia švęsti ir patirti nuotykį Bibliotekoje – išbandyti aklą pasimatymą su knyga!

Vasario 5–19 d. Kintų bibliotekoje vyksta skaitymo skatinimo  akcija „Aklas pasimatymas su KNYGA“. Ši akcija yra tradicinė, nes vyksta jau aštuntus metus. Mokiniai ir suaugusieji gali rinktis knygas, bet įdomiausia, kad jie nežino, kokios tai yra knygos. Taip skatinama skaityti kuo įvairesnio žanro  literatūrą. Ruošiantis šiai akcijai ant supakuotų knygų buvo pažymėta, kurios skirtos vaikams, o kurios – suaugusiems. Nurodytas ir knygos išdavimo numeris. Akcijos tikslas – ateik, pasiimk supakuotą knygą, perskaityk, rekomenduok ją draugui.

Kintų pagrindinės mokyklos antros, trečios ir ketvirtos klasių moksleiviai bei jų mokytojos jau dalyvavo šioje akcijoje. Paskubėk ir tu, knygos laukia tavęs.

 

Nijolė Justienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios
bibliotekos Kintų filialo bibliotekininkė

Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“ Akcija „Aklas pasimatymas su knyga!“

Spausdinti
Facebook komentarai