Vaikai po žaidimo su mokytoja ir Rusnės filialo bibliotekininku.

Rusnės pradinukai žaidė „Grindopolį“ ir išbandė lazerių labirintą

Šilutės Pamario progimnazijos  Rusnės skyriaus moksleiviai –  kasdieniai lankytojai Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Rusnės filiale. Jiems reikia tai knygelių pasiimti ar pavartyti, tai prie kompiuterio, tai su draugais susitikti ir ant minkštasuolio sėdint paplepėti, žaidimą pažaisti. O kartais, kai lauke labai šalta, gera nors pasišildyti užbėgti.

Gruodžio 10 dieną jungtinė ketvirtokų ir antrokų klasė kartu su mokytoja Violeta Lengviniene ir bibliotekininku Algimantu Čėsna lankėsi Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje. Ten vaikų laukė ir Lazerių kambarys, ir interaktyvus žaidimas „Grindopolis“. Vaikams buvo galimybė pasitikrinti žinias apie Šilutės kraštą, išbandyti gebėjimą orientuotis tamsiame kambaryje, šviečiant lazerio spinduliams. Orientuotis gal ir nėra labai sunku, bet juk kiekvieną tavo krustelėjimą ekrane mato klasės draugai… Kuris nori pasirodyti prasčiau už kitus? Taigi buvo linksma, nauja, įdomu. O kur dar ekskursijos gidas, Informacijos skyriaus vyresnysis bibliotekininkas Ovidijus Normantas, su savo komentarais. Beje, jis rusniškiams pažadėjo po atostogų atvažiuoti į Rusnės biblioteką ir vesti robotikos užsiėmimą, o pavasarį – dronus. Tikime, kad taip ir bus.

Auksė Čėsnienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Rusnės filialo bibliotekininkė

Lazerio kambario paslaptys ir įdomybės Renkasi teisingą atsakymą Vaikai landžioja lazerių labirinte Vaikai perduoda vienas kitam pultelį Vaikai renkasi teisingą atsakymą Vaikai ridena interaktyvų kauliuką Vaikai skaito klausimą Iššūkiai lazerių kambaryje

Spausdinti
Facebook komentarai