Gėlių žiedai brangiausioms moterims

Gėlių žiedai brangiausioms moterims

Tarptautinę moterų solidarumo dieną, kol už lango vis dar mažoka šilumos, o gėlės snaudžia ir neišskleidžia savo gražių žiedų, nė viena moteris neliko be ryškiaspalvio žiedo. Kintų pagrindinės mokyklos mokiniai buvo pakviesti į užsiėmimą „Piešiu 3D rašikliu gėlę brangiausiai moteriai“.

Kovo 8-ąją užsukę į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialą mokiniai turėjo galimybę savo mylimiausioms moterims nupiešti gėlę, ją parnešti ir padovanoti. Užsiėmimo dalyviai dirbo itin susikaupę, kruopščiai ir kūrybingai. Tik pradėję piešti jau tiksliai žinojo, kam dovanos savąją gėlę. Vieni žadėjo ją dovanoti mamai, kiti – močiutei, o buvo ir tokių, kurie pagalvojo ir apie savo seseris. Turbūt kiekvienai moteriai pati brangiausia dovana yra ta, kuri padaryta su meile, sukurta rankomis, įgyvendinant savo idėją.

Vitalija Mišinskaitė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo bibliotekininkė

Gėlių žiedai brangiausioms moterims Gėlių žiedai brangiausioms moterims Gėlių žiedai brangiausioms moterims Gėlių žiedai brangiausioms moterims Gėlių žiedai brangiausioms moterims Gėlių žiedai brangiausioms moterims

Spausdinti
Facebook komentarai