Popietė „ Ką lemia skaičiai“

Popietė „Ką lemia skaičiai“

Balandžio 22 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Gardamo filiale svečiavosi numerologė Jolanta Aukštuolienė (Šilutė).

Žmonės nuo seno domisi mistiniais dalykais. Nors vieniems skaičiai  yra tik skaičiavimo priemonė, tačiau daugeliui simbolizuoja paslaptis. Visuomet smalsu, kas vyks tą dieną kai datoje yra daug pasikartojančių skaičių, stengiamės rasti atsakymus. Jaunavedžių poros  renkasi sutuoktuvėms  išskirtines datas. Net yra teorija, teigianti, kad skaičiai, su kuriais susiduriame gyvenime, veikia mus.

Jolanta Aukštuolienė  daug kuo domisi, todėl ne be reikalo smalsumas atvedė ją į skaičių pasaulį. Jos mokytoja – žinoma Lietuvoje astrologė Loreta Sonkutė.  Pradėjus mokytis atrodė, kad visa tai paprasta, bet, pasirodo, kuo toliau, tuo daugiau nežinomybės.

Popietės pradžioje Jolanta Aukštuolienė papasakojo apie numerologijos pricipus, tam tikras skaičių savybes, kaip skaičiau sąveikauja vienas su kitu.  Numerologija, kaip ir astrologija, padeda nustatyti charakterio ir kitas žmogaus savybes. Renginio pabaigoje Jolanta Aukštuolienė dalyviams pasiūlė praktinį užsiėmimą: sužinoti, ką reiškia gimimo data. Buvo įdomu klausytis, kaip pagal gimimo datoje esančius skaičius apibūdinamos žmogaus savybės.

Susirinkusieji renginio pabaigoje padėkojo už įdomiai praleistą laiką, o Jolantai Aukštuolienei palinkėjo sėkmės besimokant.

Renginys skirtas 22-ajai Nacionalinei Lietuvos bibliotekų savaitei.

 

Virginija Langienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Gardamo filialo bibliotekininkė

Popietė „ Ką lemia skaičiai“ Popietė „ Ką lemia skaičiai“ Popietė „ Ką lemia skaičiai“

Spausdinti
Facebook komentarai