Atsakinėja į klausimą

Stalo žaidimo turnyrai „Keliauk ir pažink Šilutę“ pasiekė Šilutės rajono Vilkyčių bei Saugų pagrindinių mokyklų moksleivius

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos bibliotekininkas rugsėjo 23 dieną lankėsi Vilkyčių ir Saugų pagrindinėse mokyklose. Mokiniams ir mokytojoms pristatytas stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“. Jaunimas pakviestas dalyvauti žaidimo turnyre. Diskutuojant bei  atsakinėjant į klausimus buvo puiki proga daugiau sužinoti apie Šilutės miestą bei rajoną, iškilias krašto asmenybes, architektūrą, gamtą, lietuvininkų papročius ir kt.

Moksleiviams pristatyta žaidimo sudėtis bei paaiškintos taisyklės. Išdalinus žaidimų komplektus komandomis susiskirstę jaunuoliai entuziastingai pradėjo žaidimą. Jie papildė savo turimas žinias, o kai kurie sužinojo naujų faktų. Pamokos pabaigoje visi dalijosi mintimis ir įspūdžiais apie naująjį žaidimą, išvardijo labiausiai įsiminusius faktus.

Stalo žaidimo turnyrai skiriami šiemet Lietuvos Respublikos Seimo paskelbtiems Jaunimo metams.

Norinčius pasinaudoti nauja bibliotekos paslauga, žaisti stalo žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę“ bei smagiai praleisti laiką, kviečiame suburti 2–6 asmenų komandą, atvykti į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Informacijos skyrių (Tilžės g. 10, I aukštas) arba filialus.

Ovidijus Normantas,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyriaus vyresnysis bibliotekininkas

Vaikai žaidžia stalo žaidimą Klasės draugai dalyvauja stalo žaidimo turnyre Skaitomi klausimai ir atsakymai Jaunimas žaidžia stalo žaidimą Vaikai dalinasi įspūdžiais

Spausdinti
Facebook komentarai