Visi renginio dalyviai

Jubiliejiniame „Gink, saugok, padėk, bet išlik“ – Holivudo dvasia

Rugsėjo 28-ąją, pasitinkant Angelų sargų – Policijos dieną, policijos pareigūnai iš Šilutės, Pagėgių, Šilalės bei Tauragės komisariatų, Šilutės rajono seniūnai, pasieniečiai, ugniagesiai gelbėtojai, Lietuvos probacijos tarnybos Klaipėdos regiono Šilutės skyriaus atstovai, Klaipėdos apskrities vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistai bei judėjimo „Stabdyk nusikalstamumą“ Šilutės rajono skyriaus atstovai buvo pakviesti į jubiliejinį, Holivudo žvaigždėmis spindintį, dešimtąjį intelektualių žaidynių „Gink, saugok, padėk, bet išlik…“ sezoną Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje. Raudonas kilimas, auksu spindinčios dekoracijos, šventinė aplinka kvietė pasijusti tarsi tikroje kino filmų apdovanojimų ceremonijoje.
Besirenkančius svečius sutiko ir dainas dovanojo grupės „Karčema“ nariai Vygantas Stoškus ir Rytis Kostiuška, kuris, beje, buvęs policijos pareigūnas. Vyrai linkėjo geros nuotaikos, sveikino pareigūnus su profesine švente ir savo puikia muzika linksmino viso renginio metu.
Po muzikinės įžangos, susirinkusius sveikino F. Bajoraičio viešosios bibliotekos direktorės pavaduotoja Jolita Baltutienė, bei Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antanas Urbelis.

Auksinės žvaigždės apdovanojimai
Renginio organizatoriai, Informacijos skyriaus darbuotojai, pakvietė visus pakeliauti laiku ir stabtelint ties kiekvienais metais, prisiminti save, kitus, pastebėti kaip keitėsi ir tobulėjo žaidimas, jo scenografijos. Kiekvienas šių metų žaidynių turas, pradedant 2013-taisias, prasidėjo trumpo, iš nuotraukų sumontuoto filmuko peržiūra. Po jo sekė „Auksinės žvaigždės 2022 m.“ apdovanojimai. Kiekvienai komandai buvo iškilmingai įteiktos žvaigždžių statulėlės su šmaikščiomis, kiekvienus metus primenančios temos nominacijomis. Be to, tradiciškai, dalyviai rungėsi atsakinėdami į klausimus, atlikdami užduotis, viena kurių buvo – Raudonojo kilimo šokis. Susumavus žaidimo rezultatus, buvo paskelbti nugalėtojai. Pirmoji vieta atiteko judėjimo „Stabdyk nusikalstamumą“ komandai. Antrąją vietą užėmė Šilalės policijos komisariato atstovai, trečioji vieta atiteko Tauragės policijos komisariato komandai.
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos direktorės pavaduotoja Jolita Baltutienė bibliotekos vardu padėkojo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato viršininkui Remigijui Rudminui už ilgametį sėkmingą bendradarbiavimą bei geranoriškas iniciatyvas organizuojant renginius ir veiklas, skirtas stiprinti teigiamą visuomenės požiūrį į policijos darbą bei vienyti bendruomenes. Besidžiaugdama ilgamete tradicija kasmet bibliotekoje šventiškai paminėti Angelų sargų dieną, kurios nenutraukė nei pandemija, ji pastebėjo, kad žengiame į paauglystės amžių ir palinkėjo šiam gražiam bendradarbiavimui augti ir stiprėti. Tuo tarpu, sveikinimo ir padėkos žodį tardamas Šilutės rajono policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas šį dešimtmetį pavadino epocha, tikėdamasis ir linkėdamas kartu eiti dar ne vieną dešimtį metų.
Renginys organizuotas bendradarbiaujant su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariatu.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir buvusiems kartu!

Informacijos skyriaus inf.

Spausdinti
Facebook komentarai