kalėdiniai pasiruošimo darbai

Bibliotekoje – kalėdiniai pasiruošimo darbai

Nenumaldomai artėjant gražiausioms metų šventėms visi skuba teirautis, ką šiemet Šilutės F. Bajoraičio viešoji biblioteka pasiūlys savo lankytojams. Minčių ir idėjų, susijusių su Kalėdomis, nors vežimu vežk – kūrybinės edukacijos, interaktyvios viktorinos, žaidimai ir kitos veiklos kviečia dalyvauti visus norinčius jau nuo lapkričio mėnesio pradžios.

Ne vienerius metus Šilutės F. Bajoraičio viešoji biblioteka puoselėja nuostabią tradiciją – advento kalendoriaus dirbtuves, kurias šiemet bibliotekos darbuotojai surengė ne tik mokykloms –  dirbtuvėse dalyvavo Šilutės Pamario progimnazijos 1 klasės moksleiviai su mokytoja Audrone Mikloviene, bet ir šeimoms. Lapkričio 23 dieną į kūrybinį užsiėmimą „Ką gero nuveikiam?“ susirinko mamos ir močiutės kartu su savo atžalomis dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, kurių metu gamino advento kalendorių. Daug skanių vaišių, smagių užduočių ir svajonių buvo sudėta jį kuriant. Bendras tikslas ir laikas, praleistas kartu, ne tik suartino dalyvius, bet ir paliko neišdildomų įspūdžių,  kurie išliks atminty kaip gražūs ir šilti prisiminimai.

Advento kalendorius – ne vienintelis artėjančių Kalėdų akcentas. Eglutės puošimas yra neatsiejama šios šventės dalis, todėl šiemet bibliotekininkai pasiūlė dalyviams pasigaminti kalėdinius žaisliukus. Šilutės lopšelio- darželio „Raudonkepuraitė“ auklėtiniai kūrybinės edukacijos metu kūrė įvairiausių spalvų ir formų popierinius žaisliukus, kurie papuoš ne vienų namų žaliaskarę. Kalėdų rytą po egle artimieji ras rankų darbo modelinu puoštus šaukštelius. Juos moksleiviai suskubo pasigaminti dalyvaudami Kultūros paso programoje „Lipdome pasakų pasaulį“.

Primename, kad ir šiemet Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje vyksta skaitymo skatinimo akcija „Kalėdos su knyga“. Jaunieji bibliotekos lankytojai, perskaitę tris knygutes ir įveikę iššūkį, bus kviečiami į kalėdinį renginį, kuris vyks gruodžio 28 dieną, trečiadienį, 16.00 val. Šventės metu dalyviai varžysis viktorinoje, kurios tema –  „Hario Poterio pasaulis“, o Kalėdų Senelis išdalins gausybę dovanų. Skubėkite dalyvauti šventinėje skaitymo skatinimo akcijoje, o mes dėkojame visiems bibliotekos bičiuliams už aktyvų dalyvavimą organizuojamose veiklose bei gražų laiką, praleistą kartu.

Dalinamės akimirkomis iš keleto vykusių užsiėmimų.

 

Kristina Kelmelienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vaikų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai kalėdiniai pasiruošimo darbai

Spausdinti
Facebook komentarai