Advento popietėje – Dianos Mickienės eilės ir kalėdinės puokštės

Advento popietėje – Dianos Mickienės eilės ir kalėdinės puokštės

Gruodžio 13 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Katyčių filiale vyko advento popietė su kūrėja, knygų autore Diana Mickiene.

Popietėje dalyvavo Šilutės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės Jurgita Kaktienė ir Simona Cibauskaitė, kurios pasakojo apie prevencines priemones, padedančias apsisaugoti nuo sukčių ar kitų „geradarių“, siūlančių greitą uždarbį. Švenčių laikotarpis sukčiams yra pats darbymetis, todėl ragino būti budriems.

Renginio viešnia Diana Mickienė – kūrybinga asmenybė, rašanti eilėraščius, piešianti, kurianti  progines puokštes.  Kūrybos popietę ji pradėjo savo kūrybos eilėraščiais, skirtais artėjančioms šventėms, pristatė  kalėdinių puokščių parodą bei kūrybinių darbų parodą „Šiltas siūlas”, puošiančią biblioteką ir traukiančią lankytojų dėmesį visą gruodžio mėnesį.

Susirinkusieji aktyviai dalyvavo pokalbyje apie advento bei Kalėdų papročius ir tradicijas. Pasakojo,  kaip ruošiasi artėjančioms šventėms, kokių tradicijų laikosi namuose.

Prisidėdama prie akcijos „Knygų Kalėdos“ Diana Mickienė dovanojo  Katyčių bibliotekai tris knygas.

 

 

Marina Lodusova,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Katyčių filialo  vyr. bibliotekininkė

Advento popietėje – Dianos Mickienės eilės ir kalėdinės puokštės Advento popietėje – Dianos Mickienės eilės ir kalėdinės puokštės Advento popietėje – Dianos Mickienės eilės ir kalėdinės puokštės

Spausdinti
Facebook komentarai