Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles

Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles

Artėjant gražiai pavasario šventei, Motinos dienai, gegužės 5 d.  Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Bikavėnų filiale vaikai susirinko į skaitymo ir kūrybinių užsiėmimų popietę „Gražiausi žodžiai mamai“.

Popietės metu bibliotekininkė parodė keletą darbelių pavyzdžių, iš kurių dalyviai išsirinko jiems patikusius ir darė darbelius savo mamytėms. Visiems vaikams patiko idėja padaryti dėžutę, kurios viduje kiekvienas įdėjo po saldų siurprizą savo brangiam žmogui. Dėžutes darė įvairių spalvų, jas dekoravo. Dalis vaikų nepatingėjo padaryti ir po atviruką. O skaitydami eiles apie mamas, jie rado tinkamų žodžių, kuriuos užrašė atvirukuose.

Buvo smagu matyti, kad vaikai draugiškai padėjo atlikti darbelius vieni kitiems, kad geba dirbti komandoje, bendradarbiauti. Žinoma, buvo akivaizdus popietės rezultatas, visi išėjo nešini dovanėlėmis savo mamoms.

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Bikavėnų filialo bibliotekininkė

Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles Motinos dienai skirtoje popietėje vaikai gamino dovanėles

Spausdinti
Facebook komentarai