Po užsiėmimų

Iniciatyva „Atverk duris vasarai“ prasidėjo vaikų svajonėmis

Tradiciškai daugelis suaugusiųjų metų pradžioje pradeda taupyti vasaros atostogoms ar brangiems pirkiniams, tačiau ir mūsų mažieji, taip pat kaip ir suaugę, turi svajonių. Skatinant ne tik jas įgyvendinti, bet ir ugdyti vaikų atsakomybę bei sampratą apie pinigų svarbą, jų kilmę bei vertę. Šį trečiadienį Vaikų aptarnavimo skyriaus organizuojamame užsiėmime „Darbelių terapija ne tik vaikams“ vaikams ir jų tėveliams buvo pasiūlyta pasigaminti, dekoruoti taupykles, skirtas svajonei pasiekti. O jų buvo pačių įvairiausių – nuo svajonės nukeliauti į Šiaurės ašigalį, ar Vokietiją, Dubliną iki svajonės susitaupyti daug pinigų įspūdingai gimtadienio šventei, planšetei, paspirtukui ar rūgštiems saldainiams, o labiausiai nustebinusi vaiko svajonė – susitaupyti pinigų svajonių vestuvėms, kuriame būtų milžiniškas tortas. Džiugina, kad vaikų tarpe yra tokių romantikų, kurie ir suaugusius skatina svajoti.

Kasmet F. Bajoraičio viešoji biblioteka siūlo jauniesiems bibliotekos bičiuliams dalyvauti įvairiose iniciatyvos, „Atverk duris vasarai“, kurią organizuoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos ir Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, veiklose. Šios iniciatyvos tikslas – nemokama aktyvi vaikų ir jaunimo veikla bibliotekoje vasaros atostogų metu. Laukiame jaunųjų vasarotojų ir jų tėvelių prisijungti į smagius užsiėmimus, o mes dalinamės akimirkomis iš taupyklių dirbtuvių.

Kristina Kelmelienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos 
Vaikų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje Atverk duris vasarai užsiėmimai bibliotekoje

Spausdinti
Facebook komentarai