Gėlių žiedais pražydusi Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda

Gėlių žiedais pražydusi Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda

Kol už lango medžiai meta rudens lapus, Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filialą šildo gėlės ir gamtos vaizdai. Čia eksponuojama vietos gyventojos Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda „Tarp dangaus ir žemės“.

,,Kai šiandien aplinkui tiek daug nerimo ir streso, visi kažkur skuba, lekia… tai ir nepamato, kokia nuostabi yra mus supanti gamta“, – parodos pristatymo metu susirinkusioms bibliotekos lankytojoms pasakojo darbų autorė. Ji teigė, kad stengiasi  pamatyti grožį ir spalvą paprasčiausioje pievoje, žydinčiuose soduose ir, žinoma, gėlių žieduose. Sakoma,  kad gėlė – tai saulės šypsena, kuri suteikia mums džiaugsmo, atgaivina mintis, padeda išreikšti jausmus.

Gamta turi savo kalbą, tad šioje parodoje kiekvienas savaip ją pajauskime ir išgirskime, ką mums tyliai šnabžda. Parodą Grabupių bibliotekoje galima apžiūrėti iki lapkričio 3 dienos.

 

Daiva Kaktienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Grabupių filialo bibliotekininkė

Gėlių žiedais pražydusi Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda Gėlių žiedais pražydusi Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda Gėlių žiedais pražydusi Daivos Rauktytės tapybos darbų paroda

Spausdinti
Facebook komentarai