Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį

Kintuose vaikai ir jaunimas paminėjo Europos Sąjungos ir NATO 20-metį

Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas, Kintų pagrindinė mokykla ir Kintų Vydūno kultūros centras gegužės 9-ąją  jaunimui surengė Europos dienai skirtą iniciatyvą – surengta viktorina „Ar žinai?“.

7–10 klasių mokiniai ir jų mokytojai susiskirstė į 6 komandas: „Europiečiai“, „Vienybė“, „Europos Sąjunga“, „NATO“, „Draugystė“ ir „Lietuva“. Dalyviai atsakinėjo į įvairius klausimus apie NATO ir Europos Sąjungą. Pirmą vietą užėmė komanda „Lietuva“, antrą – „Draugystė“, trečią – „Europos Sąjunga“.

Balandžio mėnesį Kintų bibliotekoje vyko vėliavėlių gaminimo dirbtuvėlės. Vaikai gamino vėliavėles tų šalių, kurios priklauso Europos Sąjungai ir NATO. Pasibaigus minėtai viktorinai  kiekvienai komandai buvo skirta kūrybinė užduotis – išsirinkti po vėliavėlę ir ją įdomiai nufotografuoti. Atlikę užduotį moksleiviai jomis papuošė pievelę priešais biblioteką, o bibliotekos languose eksponuojama vaikų piešinių paroda „Gyvename kartu“, skirta Lietuvos narystės Europos Sąjungos ir NATO 20-mečiui.

 

Vitalija Vyšniauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį Minint Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metį

Spausdinti
Facebook komentarai