Įrengtas pandusas palengvins kelią į biblioteką

Įrengtas pandusas palengvins kelią į biblioteką

Katyčių miestelyje gyvena toks šaunus, aktyvus žmogus Martynukas (taip švelniai jį vadina vietos gyventojai), kuris labai mėgsta lankytis bibliotekos renginiuose. Problema ta, kad jis turi negalią ir sunkiai juda. Neįgaliojo vežimėliu neįmanoma įveikti laiptų. Šis lankytojas nuolat klausdavo bibliotekininkės, kodėl nėra panduso, kodėl jis laisvai negali patekti į biblioteką.

Martynuko svajonė išsipildė. Nuo šiol Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Katyčių filialo (Šilutės g. 5) lankytojams – mamytėms su vežimėliais, neįgaliesiems ar garbaus amžiaus katytiškiams, „Globavita“ globos namų gyventojams – į biblioteką patekti bus kur kas paprasčiau. Čia rugpjūčio paskutinėmis dienomis įrengtas pandusas.

Dabar Katyčių filiale vykstantys renginiai ir kitos veiklos bus lengviau prieinamos neįgaliesiems, senjorams bei mažylius auginantiems tėveliams.

Dėkojame Šilutės rajono savivaldybės administracijai už sprendimą, padėsiantį negalią turintiems  žmonėms į biblioteką patekti saugiau ir patogiau, o UAB „Tima” darbininkams už spartų darbų įvykdymą.

Marina Lodusova,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Katyčių filialo vyr. bibliotekininkė

Įrengtas pandusas palengvins kelią į biblioteką Įrengtas pandusas palengvins kelią į biblioteką Įrengtas pandusas palengvins kelią į biblioteką

Spausdinti
Facebook komentarai