„Senjorų Eldorade“

Svečiuose pas „Senjorų Eldorado“ gyventojus

Lapkričio 26 dieną Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos Žemaičių Naumiesčio filialas organizavo išvyką į senjorų globos namus „Senjorų Eldoradas“ su programa, kurią parengė bibliotekos moterų klubas.

Susitikimas prasidėjo prasmingais žodžiais iš kunigo, knygų autoriaus Beno Lyrio knygos „Kiekvienos dienos terapija“:  „Kai galvojame apie stebuklus, manome, kad tai turėtų būti  kas nors nerealaus, o iš tikrųjų  stebuklai  – paprasti dalykai. Greičiausiai visi žinome posakį, kad patys svarbiausi dalykai yra ne matomi akimis, o juntami širdimi. Aš šiek tie paprieštaraučiau šitam posakiui – manau, kad patys svarbiausi dalykai kaip tik reikalingi mūsų akims, kad neatbuktume ir pamatytume šalia esančius, juos išgirstume ir išklausytume“, – teigia Benas autorius, kurio pamąstymai ir palinkėjimai dar ne kartą skambėjo renginio metu.

Moterų klubo kolektyvas, vadovaujamas Ramutės Stanišauskienės, kūrė smagią nuotaiką linijinių šokių ritmu, bendravo su globos namų gyventojais, dalijosi savo gerumu. O mainais gavo plojimus, šypsenas, prisiminimus, nuoširdų bendravimo džiaugsmą.

Atsisveikindami vieni kitiems palinkėjome gražaus ir turiningo šv. Kalėdų laukimo.

Nijolė Rimkienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Žemaičių Naumiesčio filialo bibliotekininkė

Akimirka iš renginio Pasisveikinimas šokiu Svečiuose „Senjorų Eldorade“ Šokio akimirkos

Spausdinti
Facebook komentarai