Žaidimo eiga

Stalo žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę“ jau galima žaisti ir Saugų bibliotekoje

Naujas stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ gruodžio 10 dieną pristatytas Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Saugų filiale Čia rinkosi Saugų J. Mikšo pagrindinės mokyklos 7 klasės mokiniai, vadovaujami istorijos mokytojos Dovilės Montvydienės.

Mokiniams ir mokytojai pristatyta žaidimo sudėtis bei paaiškintos taisyklės. Išdalinus žaidimo lentas dalyviai, pasiskirstę į dvi komandas, pradėjo žaidimą. Jis vyko labai sklandžiai, nes mokiniai atsinešė didelį žinių bagažą apie Šilutės kraštą, jiems žaidimas buvo įdomus ir lengvas. Pirmosios komandos žaidėjas Eimantas Žiogas per 15 minučių baigė žaidimą. Abi komandos gavo saldžias dovanas, o Saugų J. Mikšo pagrindinei mokyklai padovanotas stalo žaidimas. Vienas žaidimas liko Saugų bibliotekoje, tad maloniai kviečiame skaitytojus jį pažaisti ir pasitikrinti savo sukauptas žinias apie Šilutės kraštą.

Žaidimas sukurtas vykdant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ (vadovė – Sandra Jablonskienė), finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Saugų filialo
bibliotekininkės Rasa Strumylienė, Regina Juškienė

Spausdinti
Facebook komentarai