Vaikai žaidžia stalo žaidimą (3)

Vilkyčiuose vaikai žaidė stalo žaidimą „Keliauk ir pažink Šilutę“

Gruodžio 8 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Vilkyčių filiale vyko stalo žaidimo „Keliauk  ir pažink Šilutę“ pristatymas. Vilkyčių vaikų dienos centro „Veikime kartu“ lankytojai su socialine darbuotoja Živile Uktveriene susirinko bibliotekoje įdomiai praleisti laisvalaikį ir pasitikrinti savo žinias apie Šilutės miesto bei rajono žymias vietas, čia gyvenusius garbius žmones, papročius bei tradicijas.

Žaidėjams patiko atsakinėti į kortelėse užrašytus klausimus. Jie į kai kuriuos klausimus atsakė greitai, o kiti buvo sudėtingesni. Visi sutiko, kad kai žais šį žaidimą dar kartą, atsakymų rezultatai bus geresni.

Vilkyčių bibliotekoje naująjį stalo žaidimą gali žaisti visi norintys, o mokiniams suteikta puiki galimybė susiburti po pamokų ir turiningai leisti laiką.

Žaidimas sukurtas vykdant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ (vadovė – Sandra Jablonskienė), finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

 Palmyra Jančauskienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vilkyčių filialo bibliotekininkė

Vaikai žaidžia stalo žaidimą (4)

Spausdinti
Facebook komentarai