Šilutės meno mokyklos mokinių piešiniai

Vaikų parodoje „Žiema žiemužė“ – namai, laukiantys švenčių

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filiale nuo gruodžio 14 dienos eksponuojama Šilutės meno mokyklos Dailės skyriaus jaunesniųjų mokinių klasės kūrybinių darbų paroda „Žiema žiemužė“.

Šv. Kalėdos, tai šeimos šventė, kurių kasmet laukiame visi, o ypač mažieji. Tai susikaupimo ir stebuklų metas, kai pildosi net slapčiausi mūsų norai. Tai apmastymo laikas –prabėgo dar vieneri metai, o ką naujo atradome, ko netekome? Todėl šiandien neskubėkime ir sustokime, kad suprastume, koks gražus ir prasmingas yra gyvenimas. Mokykime vaikus mylėti gyvenimą. Vaikai, tai lyg mūsų pačių rašytos knygos, mūsų gyvenimo atspindys. Tai pastebima ir eksponuojamoje parodoje – vaikų piešiniuose matyti šeimos vertybė – namai. Piešiniuose žaidžia įvairiausios spalvos, kurios atspindi šilumą, meilę ir ramybę. Visuose kūrybiniuose darbuose įžvelgiama Šv. Kalėdų dvasia, jaučiasi, kad šventės laukiamos kiekvienuose namuose.

Kviečiame aplankyti Šilutės meno mokyklos Dailės skyriaus jaunesniųjų mokinių klasės kūrybinių darbų parodą „Žiema žiemužė“,  kuri Šilutės F. Bajoraičio viešosios  bibliotekos Grabupių filiale veiks iki sausio 30 dienos.

Daiva Kaktienė
Šilutės raj. Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos
Grabupių filialo bibliotekininkė

Piešiniai apie žiemą Šilutės meno mokyklos mokinių paroda ,,Žiema žiemužė

Spausdinti
Facebook komentarai