Aklas pasimatymas

Ar norėtum į aklą pasimatymą?

Artėja vasario 14-oji, o jūs neturite su kuo keliauti į romantišką pasimatymą? Artėjančios Šv. Valentino dienos proga Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas savo skaitytojus kviečia į ,,Aklą pasimatymą su knyga“. Ši skaitymo skatinimo akcija jau tapo tradicine.

Aklas pasimatymasGražiai ir kruopščiai papuoštos, pasimatymui paruoštos knygos laukia savo skaitytojų nuo vasario 11 iki 14  dienos. Visi apsilankiusieji kviečiami išsirinkti supakuotą knygą. Kokia maloni staigmena išsirinkti knygą nematant jos viršelio, kai itin dažnai renkamasi būtent įvertinant viršelį ir trumpą aprašymą. Staigmenos visuomet žavi ir kelia nuotaiką. Namie išpakavus knygą laukia džiugus netikėtumas ramiems vakarams. Galbūt knyga taps įkvėpimu paruošti skanią vakarienę sau ar artimiesiems? Galbūt primins seniai pamirštą pomėgį? O gal jauki meilės istorija pakvies į fantazijų pasaulį?

Tikimės, kad po pasimatymo knygos grįš įkrautos gera energija, šiluma ir meile, o kiekvienam skaitytojui atmintyje liks prisiminimas apie puikiai praleistą laiką su knyga.

 

Nijolė Justienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo bibliotekininkė

Aklas pasimatymas

Spausdinti
Facebook komentarai