Popietėje kalbėta apie minčių galią

Popietėje kalbėta apie minčių galią

Žmogus vienu metu gyvena dviejuose pasauliuose, dviejose tikrovėse.  Tai yra vidinėje savo tikrovėje – minčių, jausmų ir išorinėje – žmonių, daiktų, įvykių. Kas nutinka, kai leidžiamės užvaldomi regimojo, t. y. išorinio, pasaulio? Apie tai ir daugybę kitų įdomių dalykų kalbėta balandžio 5 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filiale vykusios popietės ,,Magnetinės mintys“ metu.

Renginyje dalyvavusi visuomenininkė Lijana Jagintavičienė kalbėjo: „Aš mėgstu smilkalus, namuose kasdien dega žvakė. Klausau atpalaiduojančios muzikos, stengiuosi matyti kuo daugiau gerų dalykų, skaityti, bendrauti su širdžiai mielais ir įdomiais žmonėmis. Tai atrodo kažkam net juokinga, o gal per daug paprasta, kad kažką tai gali keisti. Aš žinau, ką reiškia pervargti, būti piktai, nebematyti gerų dalykų, pykti, nervintis. Tik pakeitus mąstymą, radus laiko sau ir perdėliojus prioritetus labai daug kas pasikeitė. Ir laisvo laiko savaime daugiau atsirado.“

L. Jagintavičienė popietės metu priminė, kad energetinis laukas yra nuolat pažeidžiamas, jei bendraujame su piktais, neteisingais žmonėmis, kai pykstame patys ir pan. Kiekviena mintis turi galią. Skleidžiant neigiamą energetiką niekada nepritrauksime gerų įvykių, nuoširdžių žmonių, sirgsime. Anot renginio viešnios, negalima pamiršti savo svajonių, o svajoti reikia atsargiai, nes svajonės pildosi. Būna ir taip, kad kažkokios svajonės ima ir neišsipildo, nors jų sieki. Taip nutinka tada, kai išties tokių svajonių išsipildymo žmogui nereikia.

Popietė pralėkė nepastebimai greitai. Renginio dalyvės neskubėjo skirstytis. Išėjo kupinos pozityvios energijos, supratusios, kad labai svarbu kasdien  nusišypsoti ir pasakyti sau: ,,Aš sėkminga, rami, mylima ir mylinti“.

 

Daiva Kaktienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Grabupių filialo bibliotekininkė

Popietėje kalbėta apie minčių galią Popietėje kalbėta apie minčių galią Popietėje kalbėta apie minčių galią

Spausdinti
Facebook komentarai