Grabupių bibliotekoje gamintos kalėdinės puošmenos

Grabupių bibliotekoje gamintos kalėdinės puošmenos

Kada namai pakvimpa Kalėdomis? Kai stalą papuošia savo rankomis padaryta advento dekoracija, ant palangės atsisėda Kalėdų Senelis, o šlapiuose languose žybsi girliandos… Lapkričio 25-ąją Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Grabupių filiale vyko edukacinis užsiėmimas ,,Jau kvepia Kalėdomis“.

Kalėdos, be jokios abejonės, yra viena iš labiausiai laukiamų metų švenčių. Jų laukia ne tik vaikai, tačiau ir suaugusieji. Popietės metu dalyviai gamino advento vainikus, žvakides bei įvairias kitas stalo dekoracijas, kurios suteikia džiaugsmo artėjant Kalėdoms ir sukuria jaukią atmosferą namuose. Žinoma, kiekvienas iš mūsų juos puošiame skirtingai, tai yra savaime suprantama. Tai išties malonus procesas, kuris skatina kūrybiškumą, o kartais net leidžia sutaupyti pinigų.

Pasibaigus užsiėmimui dalyvės susėdo prie arbatos puodelio aptarti savo sukurtų puošmenų  bei pasidžiaugti, kad dabar jau atsirado švenčių laukimo nuotaika.

 

Daiva Kaktienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Grabupių filialo bibliotekininkė

Grabupių bibliotekoje gamintos kalėdinės puošmenos Grabupių bibliotekoje gamintos kalėdinės puošmenos Grabupių bibliotekoje gamintos kalėdinės puošmenos

Spausdinti
Facebook komentarai