Rašytoja Eva Tombak

Knygos „Ar čia kas nors yra?“ pristatymas sudomino mistikos mėgėjus

Balandžio 8 dieną Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje vyko renginys, kurio metu  pristatyta nauja Evos Tombak (Vilnius) knyga „Ar čia kas nors yra?“. Knygos autorė jau ne pirmą kartą lankosi Šilutės bibliotekoje, nes 2020 m. šilutiškiams ji pristatė knygą „Minčių žvėrynas“.

„Ar čia kas nors yra?“ yra aštuntoji autorės, buvusios žurnalų „Ieva“ ir „Cosmopolitan“ leidėjos ir redaktorės, jogos praktikės, srautinio rašymo mokytojos Evos Tombak knyga. Anot viešnios, viskas, ką iki šiol ji rašė, buvo tarsi lengvas pasivaikščiojimas, kelias iki šios knygos buvo ilgas (beveik ketverius metus abejojo, ar imtis šios temos).

Gausiai susirinkusiai auditorijai vakaras neprailgo. Renginys buvo skirtas mistikos ieškotojams, įsitikinusiems, kad žmogus negali gyventi be paslapties. Eva Tombak įtaigiai pasakojo apie knygoje aprašytas tikras žmonių istorijas. Knyga sudaryta iš trijų dalių: pirmoji – autorei papasakotos autentiškos mistinės patirtys; antroji – haliucinogenų sužadintų psichikos būsenų potyriai, kuriais pasidalino šių patirčių ieškantys ir pakomentavo psichiatras, psichologas, toksikologas; trečioji – pašnekesiai su mokslininkais, gydytojais, psichologais, astrologais, socialiai aktyviais žmonėmis apie mistines patirtis, smegenis ir mirties paradoksus.

Baigiantis vakarui netrūko įvairių klausimų Evai Tombak, renginio dalyviai norėjo dar pabendrauti su autore ir įsigyti knygą, paprašyti autografo. Visi, perskaitę knygą ar tie, kurie dar ją skaitys, patirs begalę įspūdžių, nes tai KITOKIA knyga apie mistines patirtis, nežinomybės zoną ir meilę gyvenimui.

Liuda Nausėdienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

Pristatyta knyga Autografų dalinimas Renginio dalyviai

Spausdinti
Facebook komentarai