Paroda

Fotografijų paroda ,,Tikrasis pasaulio veidas“

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filiale gegužės mėnesį eksponuojama Godos Armalės fotografijų paroda ,,Tikrasis pasaulio veidas“. Fotografijose užfiksuotas Kintų miško ir marių veidas skirtingais metų laikais. Ši paroda nėra pirmoji. Kintų bibliotekos lankytojų akis jau džiugino Godos pieštų mandalų paroda „Prakalbink sielą“.  Parodos autorė teigia: ,,Dalinuosi tuo, kas per mane, net ne mano…“

Goda gimusi Vilniuje, bet jau keletą metų gyvena Kintuose. Ji su vyru Eriku Kintuose įkūrė „Sanatoriją sielai“, ten rengia gongų garsų seansus, rytines treniruotes miške. Menininkai kviečia sveikai ir sąmoningai leisti laiką Kintų gyventojus ir svečius. Goda teigia, jog ankstyvas rytas yra puikus metas pamatyti tikrąjį pasaulio veidą. Jos fotografijose puikiai pastebėtos mažos miško detalės, į kurias ne kiekvienas atkreipiame dėmesį, žaismingai ir romantiškai užfiksuota šviesa, atrodo, lyg pati fotografija skleistų šviesą, ramybę ir šilumą.

Žiūrint į fotografijas galima dar kartą įsimylėti Kintų pušyną ir Kuršių marias taip, kaip kiekvienas pamėgsta šį kraštovaizdį pirmą kartą čia apsilankęs.

 

Vitalija Mišinskaitė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Kintų filialo vyresn. bibliotekininkė

Paroda Paroda Paroda Paroda Paroda Paroda

Spausdinti
Facebook komentarai