Veski knygele į stebuklingą šalį

Literatūrinė popietė „Veski knygele į stebuklingą šalį“

Birželio 8 d. Gardamo filialo bibliotekininkė svečiavosi Žemaičių Naumiesčio gimnazijos Gardamo progimnazijoje, kur vyko šauniausių klasių skaitytojų apdovanojimai.

Nepaprastai greitai bėga laikas. Pradinukams jau ne už kalnų nuostabiausias metų laikas – atostogos. Visuomet smagu pasidžiaugti, kad daug nuveikta per mokslo metus. Šį kartą bibliotekinė ir mokiniai kalbėjo apie perskaitytas knygas ir apie kiekvienos klasės šauniausius skaitytojus. Lyderiai aiškūs, gal kiek sunkiau buvo išrinkti antrosios vietos laimėtojus. Kiekvienoje klasėje jų buvo daugiau. Ir štai iškilmingas momentas – skelbiami nugalėtojai. Ketvirtoje klasėje antroji vieta teko Vestai Gečaitei, o pirmosios vietos nugalėtoja tapo Rugilė Vaivadaitė. Trečioje klasėje, antroji vieta teko – Guodai Bastakytei, o pirmoji – Viltei Vaivadaitei. Antroje klasėje vienareikšmiška lyderė – Estera Čerkutė. Bibliotekininkė padėkojo mokytojoms Virginijai Lidžiuvienei ir Sonatai Kurmienei už bendradarbiavimą. Paklausus mokinių apie jų mokytojus – atsakymas vienas – jie myli savo mokytojas ir tai įrodė apkabindami.

Bibliotekininkė pakvietė visus susirinkusius dalyvauti skaitymo iššūkyje „Vasara su knyga“, supažindino su taisyklėmis papasakojo apie loterijoje galimus laimėti prizus, palinkėjo kuo įvairiausių įspūdžių ir nuotykių vasaros metu, o knygelės tegul veda visus į stebuklingą šalį.

 

 

Gardamo filialo bibliotekininkė
Virginija Langienė

 

Veski knygele į stebuklingą šalį Veski knygele į stebuklingą šalį Veski knygele į stebuklingą šalį

Spausdinti
Facebook komentarai