Smagų užsiėmimą vainikavo vandens pramogos

Karštą vasaros dieną – linksmos vandens pramogos

Daugeliui dirbančių tėvelių vasara tampa tikru iššūkiu, nes reikia gerokai pasukti galvą,  kuo užimti vaikus atostogų metu. Visi, kurie draugauja su Šilutės F. Bajoraičio viešąja biblioteka žino, kad ne tik mokslo metų eigoje, bet ir vasaros metu čia siūloma įvairiausių kūrybinių, interaktyvių ir smagių užsiėmimų jauniesiems bičiuliams.

Karšta liepos 20-oji kvietė visus smagiai laiką leisti lauke, todėl bibliotekos darbuotojai pasiūlė vaikams iniciatyvos „Atverk duris vasarai“ pramogas surengti Vasaros kiemelyje – pažaisti žaidimą „Bingo“ ir atsigaivinti žaidžiant „Vandens mūšį“, kuris suaugusius sugrąžina į vaikystę, o jauniesiems bibliotekos lankytojams yra neatsiejama vasaros pramogų dalis. Šio užsiėmimo dalyviai  nestokojo juoko, džiaugėsi geru oru, gaiviu vandeniu ir jaukia bibliotekos aplinka.

Dalinamės užsiėmimo akimirkomis ir kviečiame visus norinčius smagiai bei turiningai praleisti laiką atvykti į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką (Tilžės g. 10).

Kristina Kelmelienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vaikų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

Greitai paaiškės žaidimo BINGO laimėtojas Į lauke vykusį smagų užsiėmimą prisijungė ir mažiausia bibliotekos bičiuliai Karštą dieną žaidimas su vandeniu atgaivino užsiėmimo dalyvius Užsiėmimo dalyviai žaidė žaidimą BINGO Vaikai smagiai leido laiką bibliotekoje karštą vasaros dieną

Spausdinti
Facebook komentarai