Veikla

Ketvirtokai iš Rusnės atvyko žaisti interaktyvių žaidimų

Kartais taip smagu ištrūkti iš mokyklos kartu su klasės draugais. Aišku, mokykla dar nespėjo įkyrėti, tačiau vis tiek smagu… Spalio 11 dieną į tokį nuotykį įsitraukė Šilutės Pamario progimnazijos Rusnės skyriaus ketvirtokai su mokytoja Egle Januškiene. Jie lankėsi Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje. Ten jų laukė bibliotekos Informacijos skyriaus vyresnysis bibliotekininkas Ovidijus Normantas, paruošęs įdomių bei informatyvių veiklų.

Vien jau verta buvo išgirsti interaktyvaus žaidimo „Grindopolis“ klausimus apie pamario kraštą. Čia ne tik reikia daug žinoti, greitai surasti ar atspėti tinkamą atsakymą, bet ir mokėti valdyti žaidimo konsolę bei dirbti komandoje su klasės draugu. Netrūko juoko, sveikos konkurencijos, tikrai jaunatviško užsidegimo. Nugalėjo, žinoma, draugystė. Moksleiviai dar galėjo pasitikrinti savo sugebėjimą orientuotis estafetėje „Lazerių kambarys“.

Dalyviams buvo įdomu, naudinga, linksma. Apsilankymo pabaigoje Ovidijui choru pasakytas  „ačiū“ nuskambėjo tikrai nuoširdžiai. Taigi iki kitų susitikimų, naujų patirčių bei atradimų.

Algimantas Čėsna,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Rusnės filialo vyresnysis bibliotekininkas

Žaidimas Grindopolis Žaidimas Grindopolis Žaidimas Grindopolis Žaidimas Grindopolis Žaidimas Grindopolis Lazerių kambarys Lazerių kambarys Lazerių kambarys

Spausdinti
Facebook komentarai