Bibliotekos pastatas

Šilutės psichikos sveikatos ir psichoterapijos centro nariai domėjosi bibliotekos teikiamomis paslaugomis

Šilutės F. Bajoraičio viešoji biblioteka tęsia draugystę ir bendradarbiavimą su partneriais, stengiantis įtraukti įvairias visuomenės grupes į aktyvią kultūrinę, kūrybinę veiklą, orientuotą į pokyčius. Taip mažinama kultūrinė atskirtis, palaikomas glaudus dialogas tarp įvairių organizacijų ir institucijų.

Kovo 20 d. Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje lankėsi Šilutės psichikos sveikatos ir psichoterapijos centro nariai. Jie buvo supažindinti su čia teikiamomis paslaugomis, Periodikos skaityklos, Skaitytojų aptarnavimo, Vaikų aptarnavimo, Bibliotekininkystės ir kraštotyros skyrių veikla. Svečiai apsilankė šiuo metu eksponuojamose parodose bei laisvalaikio erdvėse, skirtose  lankytojų poreikiams.

Šių dienų biblioteka nebėra tik tradicinis knygų išdavimo punktas, ji ieško naujų darbo formų, orientuotų į vartotoją, taikant partnerystės su bendruomene principus. Nuolatos vyksta įvairios edukacijos (švietimas ir neformalusis ugdymas), kultūros programos, renginiai (paskaitos, knygų pristatymai, profesionalaus meno parodos, vietos bendruomenės kūrėjų parodos), vaikų užimtumo būreliai, interaktyvios pamokos, užsiėmimai bei žaidimai, kt.

Pažintinė ekskursija po miesto biblioteką yra puiki proga Šilutės psichikos sveikatos ir psichoterapijos centro nariams, jų artimiesiems, šeimos nariams, svečiams, bendraminčiams susipažinti su joje teikiamomis paslaugomis ir išbandyti teikiamas galimybes savišvietai, užimtumui bei turiningo laisvalaikio praleidimui, dalyvaujant kultūriniuose renginiuose.

Dalia Pupšytė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vyr. bibliotekininkė

Lauko bibliotekėlė

Spausdinti
Facebook komentarai