Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje

Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje

Gegužės 10 dieną Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai, lydimi mokytojų, pakviesti į Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Vainuto filiale vykusią pažintinę valandėlę „Tarp knygų labirintų“.

Vaikams bibliotekininkė trumpai papasakojo apie biblioteką, skaitymo naudą ir perskaitė Justino Marcinkevičiaus eilėraštį „Keista senutė bibliotekoje“. Tuomet pristatė bibliotekos viešnias –  Vainuto neįgaliųjų draugijos nares. Jos paruošė linksmą inscenizuotą pasakėlę „Išėjo tėvelis į mišką“. Vėliau vyko jų parengta viktorina apie pelėdas. Dalyviai pakviesti pašokti keletą ratelių: „Vijo lizdą pelėda“, „Aguonėlė“, „Šviečia saulytė“, „Jurgeli meistreli“. Viešnios mokytojų paprašė atlikti užduotį, padainuoti paruoštą dainą. Pasaką, ratelius bei mokytojų dainą akordeonu akomponavo Ona Vindžigelskienė.

Vainuto neįgaliųjų draugijos narės vaikams įteikė simbolinių prizų už teisingus viktorinos atsakymus, padovanojo rankų darbo nuostabių aguonų žiedų bei saldžių dovanėlių. Mokytojos joms padėkojo už puikų laiką, nuotaikingą programą, palinkėjo begalinės sveikatos, likti ir toliau tokioms veiklioms bei energingoms.

 

Gintarė Bagdonienė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Vainuto filialo vyresn. bibliotekininkė

Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje Vainuto gimnazijos priešmokyklinukai ir pirmokai svečiavosi bibliotekoje

Spausdinti
Facebook komentarai