Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą

Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą

Pasitikrinti žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą galima pasirinkus Kultūros paso paslaugą – edukacinį užsiėmimą „Kubiadą“ žaidi – žinių taškus renki“. Tą ir padarė Saugų J. Mikšo pagrindinės mokyklos penktokai su mokytoja Raimonda Gečiene, gruodžio 19 dieną apsilankę Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje.

Mokiniams pradžioje paaiškintos žaidimo taisyklės. Vėliau „Raudonųjų“, „Žaliųjų“ ir „Baltųjų“ komandos pradėjo žaisti kubais „iMO-LEARN“ ir rinkti teisingus atsakymus į interaktyvioje lentoje pateiktus klausimus apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą. Dalyviai pasitikrino žinias ir įgijo naujų žinių apie Šilutės krašto istoriją, kultūrą, tradicijas ir papročius, lietuvių kalbą ir literatūrą.

Pirmąją vietą laimėjo „Raudonųjų“ komanda, surinkusi 21 tašką. Antroji vieta atiteko „Baltųjų“ komandai, pelniusiai 19 taškų. Trečiąją vietą iškovojo „Žaliųjų“ komanda, teisingai atsakiusi į 13 klausimų.

Visi dalyviai gavo saldžių prizų.

 

 

Žaneta Jokužytė,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyriaus vyresn. bibliotekininkė

Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą Žaisdami „Kubiadą“ vaikai pasitikrino žinias apie Šilutės kraštą ir lietuvių kalbą

Spausdinti
Facebook komentarai